Specialisten
op hun
vakgebied

Samen voor
bewoners en
deelnemers

Persoonlijke verhalen medewerkers

Onze medewerkers zijn allemaal enthousiaste, bevlogen en kundige begeleiders die zich met hart en ziel inzetten voor onze bewoners en deelnemers. Zij zetten zich iedere dag in om onze bewoners en deelnemers nóg beter te leren kennen, zodat ze de beste persoonlijke zorg kunnen leveren.

Als team zetten we ons met veel plezier in om die bijzondere beleving te bieden en overal een feestje van te maken.

Als organisatie zijn we erop gericht om iedereen in zijn kracht te zetten, zodat we overal het beste uit kunnen halen.

Samen zijn wij Nocht en Wille!

Florien

begeleider

“Het geeft mij energie om samen met mijn team het beste van elke deelnemer naar boven te halen”

Wilma

verpleegkundige

"ik houd van de band die je opbouwt met bewoners en deelnemers en vind de afwisseling bij Nocht en Wille Zorg heel fijn!"

Esther

verpleegkundige

“Naast mijn werk met bewoners en deelnemers heb ik het idee dat ik door het faciliterende werk wat ik doe medewerkers in hun eigen kracht kan zetten waardoor zij op hun beurt het meeste eruit kunnen halen voor bewoners en deelnemers.”

Pieteke

persoonlijk begeleider

“Ik geniet er enorm van om een deelnemer of bewoner even 1 op 1 aandacht te geven, je ziet dat ze hier echt baat bij hebben!”

Chris

technische dienst

“Doordat wij onze technische ondersteuning en innovatie in eigen hand hebben kunnen we maatwerk leveren EN zijn we snel ter plaatse om problemen waar de zorgmedewerkers tegen aan lopen op te lossen. Daarmee helpen we onze collega’s van de zorg en onze bewoners en deelnemers en dat geeft een goed gevoel."

Wilma

begeleider

"Wat mij zo aanspreekt in het werk wat ik doe voor Nocht en Wille Zorg is dat je echt kunt werken vanuit de bewoner/ deelnemer. Door de platte organisatie is er zoveel meer mogelijk voor onze bewoners, de mensen hebben hier echt “nocht en wille”

Hilde

persoonlijk begeleider

“De afwisseling in de diensten en de diversiteit van de deelnemers en bewoners maken dat ik het werk zo uitdagend en leuk vind. Bij Nocht en Wille Zorg waardeer ik de persoonlijke sfeer en de kleinschaligheid die er binnen het bedrijf is.”