Wonen met zorg

Nocht en Wille Zorg heeft in Engwierum een karakteristieke boerderij uit de 19de eeuw in eigen beheer verbouwd tot woonlocatie voor mensen met een ernstige (meervoudige) beperking. Ook deeltijd wonen is hier mogelijk.

Op deze locatie bieden wij een warm en kleinschalig thuis aan onze bewoners, samen leven, beleven en op een fijne manier ouder worden staan hierbij centraal. De inwoners van Engwierum dragen onze bewoners een warm hart toe wat enorm bijdraagt aan het woonplezier en onze integratie.

De boerderij heeft 2 verdiepingen met slaapkamers voor bewoners, elke verdieping heeft een apart toilet en een aangepaste doucheruimte. Daarnaast is er beneden een ruimte eetkamer met open keuken en een sfeervolle woonkamer. De bovenverdieping heeft een aparte zithoek met tv in de vide die de bovenverdieping met de benedenverdieping verbind.

Rondom de boerderij is er een tuin met verschillende terrassen en een overkapping. De woonlocatie beschikt in de avonden en weekends over eigen vervoer omdat de busjes van de dagbesteding vlakbij hun standplaats hebben.