Vervoer

Nocht en Wille Zorg beschikt over verschillende aangepaste (rolstoel)bussen waarmee wij in staat zijn zowel mensen die rolstoelafhankelijk zijn als mensen die op een (auto)stoel kunnen zitten te vervoeren. Onze bussen zijn modulair, dat wil zeggen dat wij autostoelen kunnen bijplaatsen of weghalen al naar gelang de behoefte.

Het vervoer van deelnemers van en naar de dagbesteding of van en naar het logeerhuis zit bij de prijs van de dagbesteding en het logeren in. U betaalt niets extra en komt achteraf niet voor verrassingen te staan. Onze bewoners en deelnemers worden vervoerd door hun eigen begeleiders die ze goed kennen en waardoor ze ook gedurende de dag begeleid en verzorgd worden!

 

Ons eigen vervoer geeft ons ook veel flexibiliteit, willen we vandaag naar Lauwersoog omdat het mooi weer is? Dan hoeven we alleen maar plaats te nemen in de bus en ernaar toe rijden, geen geregel, geen wachttijden en geen stress! Kortom, wij zijn heel erg trots op ons eigen vervoer en geloven erin dat we ook hiermee een verschil voor onze bewoners en deelnemers maken.