Logeren

Logeren in Engwierum

 

Sinds 2007 verzorgen wij voor een klein aantal mensen logeerweekenden, het gaat dan om mensen die begeleiding, verzorging en verpleging nodig hebben in verband met hun beperking. Wij richten ons met de logeerweekenden op mensen met een meervoudige beperking.

 

Met ingang van juli 2017 vindt het logeren plaats in onze woonlocatie in Engwierum, hier hebben we 2 kamers beschikbaar voor de kinderen en volwassenen die gebruik maken van het tijdelijke verblijf. Omdat het logeren bij de woonlocatie in zit zijn de kamers 7 dagen per week beschikbaar, ook een combinatie met onze dagbesteding is mogelijk. Voor wat betreft logeren leveren wij maatwerk in overleg met de deelnemer, we maken dan een vaste afspraak bijvoorbeeld een weekend per maand of elke woensdag op donderdag. Er is dan regelmaat zodat wij de deelnemer goed kunnen leren kennen, wilt u daarnaast uw kind eens extra laten logeren omdat u bijvoorbeeld op vakantie gaat? Dan is daar zeker ruimte voor!

Afhankelijk van de reisafstand en het logeermoment kunnen wij uw kind ophalen en weer thuisbrengen, vraag naar de mogelijkheden!