Beleefpad 2.0

Vorig jaar hebben begeleidsters zelf een begin gemaakt met het maken van beleefborden voor langs het beleefpad. Dat is uiteindelijk prachtig geworden en de deelnemers en bewoners hebben er veel plezier van gehad.

Na het seizoen hebben we de balans opgemaakt en gekeken welke onderdelen wel bestendig zijn en welke niet. Vaak is het zo dat het er in de praktijk toch anders aan toe gaat dan in theorie en dat wat tijdens het maken heel robuust leek blijkt het dan toch niet te zijn…

Bij ons is dat zeker niet anders als bij anderen, we hebben daarom aanpassingen gedaan aan het concept. In de avonduurtjes hebben we een viertal nieuwe beleefborden gemaakt en deze op een zaterdag geplaatst op de Snikke 23 in Metslawier.

Van hardhout deze keer, in beton gegoten en aan elkaar gezet met RVS schroeven. We hebben gekozen voor 4 thema’s zodat er voor iedereen iets interessants te beleven valt. Als bewoners en deelnemers het een succes vinden krijgen de locaties in Engwierum en in Kollum ook soortgelijke borden in de komende maanden.