Onze Partners

Nocht en Wille Zorg werkt met veel verschillende organisaties en bedrijven samen, zo hebben we bijvoorbeeld een intensieve samenwerking met Koninklijke Visio, Bauke Tuinhof Onderhoud en zwemcentrum Kollum.

Hoewel het om veel verschillende soorten bedrijven en organisaties gaat hebben ze met ons gemeen dat ze zich op hun vakgebied tot het uiterste in willen zetten voor hun bewoners of klanten. Dikwijls delen we dezelfde visie op ons werk, hebben we gedeelde waarden en normen en zijn we op eenzelfde wijze gepassioneerd over wat we doen.

Steeds zoeken we naar synergie tussen onze organisaties zoals met Koninklijke Visio, staat het belang van onze klanten voorop en sturen we op een langdurige en betrouwbare samenwerking zoals met Autobedriuw Noardburgum of met Holland Medicals. Het liefst werken we samen met bedrijven uit onze omgeving die net als wij binding hebben met de regio zoals met de COOP uit Anjum of GRIP fysiotherapie uit Dokkum.

Als Nocht en Wille Zorg werken wij samen met een aantal vaste partners voor wat betreft het zwemmen, paardrijden en fysiotherapie. Bij Nocht en Wille Zorg vinden deze activiteiten wekelijks plaats op vaste dagen en tijden, wij vinden het belangrijk dat mensen met een ernstige beperking regelmatig (ieder naar zijn of haar kunnen) kunnen bewegen in de buitenlucht of in het zwembad. Deze activiteiten dragen bij aan de gezondheid van onze mensen, Nocht en Wille Zorg draagt de lasten voor het zwemmen en het paardrijden. De fysiotherapie wordt door ons gefaciliteerd en begeleid, dit wil zeggen dat deelnemers de mogelijkheid hebben om al dan niet op basis van de zorgverzekering een overeenkomst aan te gaan met de fysiotherapie die vervolgens plaats vind op onze locatie.

Zwemcentrum Kollum
Voor wat betreft het zwemmen werkt Nocht en Wille Zorg samen met Zwemcentrum Kollum, het zwembad beschikt over hulpmiddelen als een tillift en douchebrancard en het water is er heerlijk warm. Een bijzonder gezellig en sfeervol zwembad dat uitermate geschikt is voor de deelnemers van Nocht en Wille Zorg!

 

Paard- en dagbestedingscentrum Butenut

Nocht en Wille Zorg gaat elke week paardrijden in Oenkerk bij onze partners van Paard en dagbestedingscentrum Butenut.
Butenut organiseert iedere week paardrijden voor mensen met een beperking, zowel voor mensen die kunnen zitten op het paard als mensen die gebruik maken van een huifbed is er plaats.

Naast het bieden van aangepast paardrijden biedt Butenut ook dagbesteding aan mensen die een werkplek zoeken die een reguliere werkplek benaderd. Een belangrijk deel van de werkzaamheden op Bûtenút zijn paard gerelateerd maar er zijn ook tal van andere activiteiten mogelijk. Andere activiteiten zijn: tuinonderhoud, het kweken van groente, het verwerken van haardhout, het verzorgen van de overige dieren en diverse binnen activiteiten.

header

 

GRIP Fysiotherapie

De fysiotherapie wordt gegeven door GRIP fysiotherapie te Dokkum. Uw zorgverzekeraar betaald de fysiotherapie, Nocht en Wille Zorg faciliteert de fysiotherapeuten!

CBS de Rank te Metslawier

Nocht en Wille Zorg en CBS de Rank spannen zich samen in t.b.v. de integratie en acceptatie van mensen met een beperking in de maatschappij. Wij doen dit door mensen met een beperking en schoolkinderen samen te brengen.

Gezamenlijk ondernemen wij een dagdeel in de week activiteiten om zo spelenderwijs mensen/ kinderen met EN zonder beperking met elkaar in contact te brengen.

 

Autobedriuw Noardburgum

Al sinds jaar en dag verzorgen Klaas en Wytze van Autobedriuw Noardburgum het onderhoud van onze bedrijfswagens. Ook ondersteunen ze ons bij de aankoop van nieuwe of vervangende bussen of auto’s en staan ze in geval van pech voor ons klaar. Autobedriuw Noardburgum is met recht een uiterst kundige, betrouwbare en eerlijke partner voor alles wat te maken heeft met vervoer.

  • Autobedriuw Noardburgum
  • Swarte Mar 17a
  • 9257 MA Noardburgum
  • Tel: 0511-472000
  • www.autobedriuw-nb.nl

 

 

Koninklijke Visio
Visio

Nocht en Wille Zorg werkt samen met Koninklijke Visio, clienten van woonlocaties van Kon. Visio hebben de mogelijkheid dagbesteding te volgen bij Nocht en Wille Zorg.

Koninklijke Visio is in Nederland het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, ook internationaal wordt Kon. Visio gezien als vooraanstaande organisatie op dit gebied.

Naast het bieden van wonen en dagbesteding biedt Koninklijke Visio ook onderwijs, revalidatie en advies en wordt er binnen de organisatie belangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan.

Voor meer informatie kunt u kijken op:

www.visio.org

QMS International GmbH

qms-international-logo-172x75

QMS International is een certificerende instelling op het gebied van managementsystemen naar verschillende normen en standaards, waaronder een van de bekendste normen de ISO 9001:2015. QMS International is wereldwijd actief en hanteert een efficiënte aanpak, die in de praktijk zeer effectief is gebleken

http://www.qmsi.de

 

Henckel en Zahir Architects

logo HZA

Bij onze locatie in Paesens en bij onze locatie in Engwierum hebben de architecten Zahir en Henckel voor ons al het tekenwerk en de aanvraag richting de gemeente verzorgd. Daarnaast hebben zij ons met raad en daad bijgestaan tijdens de bouw!

Voor wie op zoek is naar een architect met visie voor een realistisch tarief!

http://www.henckel-zahir.com/

 

Bauke Tuinhof Onderhoud

Bij het verbouwen van onze locatie in Engwierum en onderhoud elders maken wij veel gebruik van de diensten van Bauke Tuinhof uit Paesens. Bauke is een authentieke vakman met veel verstand van en kijk op oude gebouwen en boerderijen. Van pannendak tot het plaatsen van de CV installatie en van tegelen tot timmerwerk op Bauke kun je rekenen!

Bauke Tuinhof Onderhoud
De Buorren 2
9136 PV Paesens
www.tuinhofonderhoud.nl
logo2

Rietdekkersbedrijf P. de Vries

Onze woonlocatie in Engwierum is vakkundig voorzien van een nieuwe rieten kap, dakramen, nokvorsten en een mooi nieuw uilenbord door Pieter de Vries, rietdekker uit Engwierum!

Rietdekkersbedrijf P. de Vries
Mounebuorren 14
9132EH Engwierum
Tel: 06 – 22 94 62 02

www.pietriet.nl 

 

Glasservice Noord- Nederland

Glasservice Noord- Nederland is onze partner wanneer het gaat om het plaatsen van (brandwerend) glas. Albert Zeilmaker is de drijvende kracht achter het bedrijf uit Paesens. Albert heeft onze woonlocatie voorzien van dubbel glas en brandwerend glas en heeft voor elke situatie een passende oplossing bedacht.

Glasservice Noord-Nederland
Eastein 2
9136 RB  Paesens
Tel: 0621718345

Holland-Medicals-Logo-Vierkant

Met Holland Medicals uit Sappemeer hebben wij al lang een goede relatie, de mensen van Holland Medicals leveren, onderhouden en keuren al onze hulpmiddelen.

Zo hebben zij onder andere al onze tilliften geleverd, douchebrancards, tilzakken en de traplift in onze woonlocatie. Vervolgens wordt er jaarlijks onderhoud en controle uitgevoerd waardoor een verantwoord en veilig gebruik van deze hulpmiddelen gewaarborgd is.
Met een eigen technische dienst, snelle levertijden, uitstekende service en een zeer scherpe prijsstelling is Holland Medicals voor ons de ideale partner op het gebied van hulpmiddelen.

Holland Medicals
De Vosholen 99A
9611 TE  Sappemeer
www.hollandmedicals.nl
0598-380717

Naditha Zang, Muziektherapeute

Sinds 2019 is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan, we hebben de mogelijkheid gekregen samen te werken met Naditha die muziektherapeute is. Naditha is wekelijks te vinden op onze locaties in Kollum en Metslawier waar ze een bijzondere muziek beleving biedt aan onze deelnemers aan de dagbesteding en bewoners van de woonlocatie. Kijk ook eens op www.naditha-zang.nl